Coada de stiuca cu rosii si leurda

de mihaelar63 in Peste, 23 Iun 2012 | 4287 vizualizari

 

Daca stiuca a avut 8 kg va pot spune ca ,, coada a fost de vreo 2 .
Ador leurda si cand o am la dispozitie incerc sa o folosesc in diverse combinatii.De data aceasta cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg stiuca
  • 1 buchetel leurda
  • 3 rosii
  • 1 lamaie - zeama
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml smantana light
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de stiuca cu rosii si leurda:

  1. Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie .
  2. Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii feliate si leurda taiat marunt .
  3. Stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor la foc mic 30 minute .
  4. Turnati smantana pe deasupra si mai dati inca 5 minute la cuptor .
  5.  Serviti stiuca calda  asezonata cu piper alb.
  6. Noi am avut ca garnitura cartofi natur cu patrunjel si salata de rosii .

TIPS-URI

1

Exceptand smantana preparatul este hipocaloric si poate fi consumat in dieta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de stiuca cu rosii si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie