Am mai vazut la fete clatitele sarate si am zis sa vad cum sunt.
Se pregateste umplutura: se curata ceapa,ciupercile si se taie marunt,ardeiul se spala si se taie marunt. Pieptul de curcan se taie bucatele, ficateii se spala si se taie bucati. Intr-o cratita se incinge ulei se pune ceapa, ardeiul si se calesc,apoi se adauga carnea de curcan. Se lasa sa se prajeasca pana devine alba, se adauga ficateii si ciupercile. Se mai adauga 150 ml de apa si se lasa sa fiarba pana ce scade apa.Cand sunt fierte bine se adauga pasta de rosii se amesteca ,se mai lasa sa dea un clocot ,se potriveste de sare si piper,se adauga verdeata tocata si o lingurita de ierburi de provence.Se mai lasa sa dea un clocot si se stinge focul.
Facem clatitele si le pastram calde.
Cand am terminat clatitele luam fiecare clatita punem umplutura si le rulam ca si pe sarmale sa nu iasa umplutura.Intr-o tava de yena unsa cu ulei asezam clatitele astfel impaturite una langa alta ,punem deasupra smantana si cascaval razuit si dam la cuptor sa se gratineze 20-25 de minute.Cand sunt gata se servesc calde.