Folosind frisca lichida in compozitie ...devin atit de pufoase ...
Punem oul intreg si cele doua galbenusuri intr-un bol. Mixam la viteza maxima pana devin spuma si deschise la culoare.
Adaugam faina, zaharul , laptele si frisca lichida . Mixam in continuare la viteza maxima.
Untul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei (Daca nu, incalziti-l la cuptorul cu microunde si apoi lasati sa se racoreasca). Untul il adaugam in bol si mixam in continuare.
Consistenta trebuie sa fie asemanatoare unei smantani.
Punem o tigaie la foc iute . Ungem cu ulei si turnam din compozitie.Dupa 2 minute se intoarce clatita pe partea cealalta .Cand este gata o punem pe o farfurie.
La fel procedam cu restul de compozitie.
Ungem clatitele cu nutella , le rulam si le servim ! ...delicioase...
Pofta buna !