CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE

de iry-gabriela in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 4581 vizualizari

 

Intodeauna prefer sa adaug mere rase in compozitie pt ca consider ca sunt mai gustoase...

 

INGREDIENTE

  • 700ml lapte dulce
  • 3 oua
  • 6 mere rase
  • esenta de rom
  • faina
  • dulceata de cirese amare
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE:

Se adauga un praf de sare in lapte, apoi se adauga ouale batute. Separat se spala merele, se curata si se dau pe razatoarea mica care se adauga apoi in compozitia de lapte. Se amesteca cu un tel iar la final adaugam 2 linguri de ulei, esenta dupa gust si faina cat sa iasa o compozitie usor mai subtire ca o smantana. Se lasa sa se odihneasca o ora, iar apoi se  coc in tigaie pe ambele parti dupa care se ung cu dulceata de cirese amare si se pliaza. Pofta buna la clatite!!

Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere