Clatite cu duleata de cirese (hultoane)

de iry-gabriela in Dulciuri, 17 Iul 2012 | 3215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte dulce,
  • 500ml sifon,
  • 2 lingurite zahar,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de ulei ,
  • faina cat sa iasa un aluat un pic mai subtire decat smantana si dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu duleata de cirese (hultoane):

pentru inceput adaugam laptele intr-un vas ,peste care adaugam si sifonul.  

separaT ouale le batem cu zaharul dupa care le adaugam peste lapte.  

apoi adaugam faina iar la final turnam in compozitie si uleiul si lasam sa se odihneasca compozitia cam 30 de minute.     

din compozitia rezultata luam cu un polonic mai mic si turnam in tigaie formand foi subtiri de clatite pe care le coacem pe ambele parti.      

dupa ce s-au copt foile de clatie ,le ungem cu dulceata si daca se poate sa le servim cu un pahar de lapte caldut. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu duleata de cirese (hultoane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

18.07.2012, 17:20

va servesc pe toate cu drag si multumesc!

Sim0na 1

18.07.2012, 20:27

La clatite inainteee

iry-gabriela 1

18.07.2012, 20:48

simona,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terină de clătite cu pere şi sos caramel