Clatite cu dulceata de cirese

de adry88 in Dulciuri, 16 Sep 2011 | 3655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1oo g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • 1 banana
  • 1 praf de sare
  • 250-300 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de cirese:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema

Se amesteca laptele cu uleiul si esenta, in alt bol faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se adauga treptat laptele, galbenusurile, albusurile batute, amestecand continuu. La final adaugam banana pasata, omogenizam si dam 30 minute la frigider

Punem in tigaie compozitia in mijloc si se coc pe ambele parti

Se servesc cu dulceata sau simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

16.09.2011, 15:12

Kori 1

25.09.2011, 15:32

yammm , da bune-s. trebuie sa fac si eu ca mi-ai facut pofta

brunetica 1

27.10.2011, 08:02

mi-au facut cu ochiul clatitele tale vreau si eu una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de liliac