Clatite cu branza si chimen

de Alexandra0204 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 2509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 oua
  • apa minerala
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Umplutura:
  • 500 g branza vaci
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita curry
  • 2 lingurite chimen macinat
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si chimen:

Se bat ouale cu sare, piper si lingura de ulei. Se adauga apa minerala si se amesteca bine , apoi punem faina treptat si o amestecam pentru a nu se forma cocoloase.

Pui in tigaie putin ulei , iar cand se incinge pui cu o canita sau cu un polonic mai mic compozitia. Intorci clatita pe o parte si pe alta procedand astfel cu toate.

Umplutura se prepara astfel: peste branza de vaci se adauga ceapa spalata si taiata fin, smanatana, curry, chimen, sare si piper alb  se omogenizeaza , apoi pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura se formeaza saculeti si se leaga cu o foaie de ceapa verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu sunca si cascaval