Ciupercute umplute

de cristinne in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2011 | 3952 vizualizari

 

Ciupercute umplute cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (500gr);
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina;
  • 1 ceapa,
  • 150 gr mozarella,
  • ulei,
  • condimente;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Se taie coditele de la ciuperci, morcovul, telina si ceapa, cubulete mici si se calesc usor in 2 linguri de ulei de masline. Se umplu ciupercutele frumos cu mixul calit si se dau la cuptor 20 minute pana se inmoaie, se coc. Cu 3 minute inainte de a le scoate, se taie cubulete sau se rade mozarella si se presara pe fiecare ciuperca. Se mai lasa nitel, se scot si se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la orice. Noi le-am servit cu pui la gratar. Sunt extrem de delicioase si sanatoase: sunt gatite la cuptor, legumele sunt doar usor calite/inmuliate, mozarella e o branza excelenta si fara prea multe grasimi , asadar savurati-le cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci