Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 conserve (a cate 400 gr) de fasole alba, scurse
  • 200 gr smantana 
  • 2 lingurite thym uscat maruntit
  • sare si piper, dupa gust
  • 100 gr pesmet
  • 50 gr branza Cheddar, rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o 5 minute, pana cand s-a inmuiat.Adauga usturoiul zdrobit si caleste-l 1 minut.Adauga fasolea, smantana si 1 lingurita thym.Asezoneaza dupa gust si mai lasa preparatul pe foc 5 minute.

Intr-un vas amesteca pesmetul cu branza rasa si 1 lingurita thym.Pune amestecul cu fasole intr-un vas termorezistent.Presara totul cu amestecul de pesmet si da la copt 20-30 minute pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume