Ciupercute umplute

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 4229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne trebuie:
  • 700 g ciuperci proaspete(eu am ales champignon de marime medie)
  • 1 ceapa mica                  
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline,
  • sare si piper
  • parmezan razuit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim cu grija interiorul.Le punem intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt si le presaram cu sare si piper.Ceapa  tocata o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline,cand devine transparenta  adaugam piciorusele tocate marunt,ardeiul si usturoiul.Lasam cateva minute sa se inmoaie legumele si  cu aceasta compozitie umplem ciupercile. Pe fiecare presaram parmezan razuit si punem la cuptor cam 35 min la foc mediu.Am servit alaturi de piept de pui la tigaie.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu bureti si mozzarella