Ciupercute umplute

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne trebuie:
  • 700 g ciuperci proaspete(eu am ales champignon de marime medie)
  • 1 ceapa mica                  
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline,
  • sare si piper
  • parmezan razuit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim cu grija interiorul.Le punem intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt si le presaram cu sare si piper.Ceapa  tocata o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline,cand devine transparenta  adaugam piciorusele tocate marunt,ardeiul si usturoiul.Lasam cateva minute sa se inmoaie legumele si  cu aceasta compozitie umplem ciupercile. Pe fiecare presaram parmezan razuit si punem la cuptor cam 35 min la foc mediu.Am servit alaturi de piept de pui la tigaie.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si sunca