Pachetele cu prezunto

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 3072 vizualizari

 

Gustarile din foietas cu diferite umpluturi se fac rapid si sunt foarte gustoase. Eu de data asta am facut niste pachetele umplute cu prezulto si au avut succes la o gustare in aer liber.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietas dreptunghiular
  • 1 ou
  • 4-6 felii de prezunto
  • 4 felii de branza flamengo
  • seminte de susan si de chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu prezunto:

Pentur 4 bucati care sutn destul de mari, suficiente pentru doua persoane, avem nevoie de o foaie dreptunghiulara de foietaj care a fost in prealabil decongelata la temperatura camerei.

Am taiat 8 dreptunghiuri egale; punem pe patru din ele o felie de branza, o felie de prezunti faramitata si peste iar o felie de branza. Ungem marginile cu ou batut si punem alt dreptunghi deasupra. Inchidem bine capetele si facem forma cu o furculita. Le ungem cu ou batut si presaram cu seminte de chimen si susan. Dam la cuptorul incins pentru cca 20-25 minute, pana sunt rumenite frumos si crescute. Servim calde sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu prezunto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj