Ciuperci umplute la tigaie -2

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 15 Mai 2017 | 5180 vizualizari

 

 Rapid de preparat cu ce gasesti prin frigider .
 Aceste ciuperci pot fi preparate si la gratar. Bune  si ca ,,Reteta   pentru picnic ".

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 100 gr branza moale Brie
  • 100 gr carnat picant chorizo
  • pudra de nucsoara
  • sare-optional
  • ulei masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie -2:

  1. Se pune apa cu sare, la clocotit si se scufunda ciupercile in ea.
  2. Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.
  3. Se scot coditele de la ciuperci . Tocati marunt coditele ciupercilor.
  4. Spalati si tocati patrunjelul verde.
  5. Feliati carnatul chorizo.
  6. Carnatul va da gustul picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat preparatul.
  7. Branza se taie bucatele.
  8. Ciupercile se pudreaza cu nucsoara si se se pun intr-o tigaie teflonata .
  9. In fiecare ciuperca, se distribuie coditele tocate, branza, patrunjel verde si se stropesc cu putin ulei de masline.
  10. Apoi se pune in fiecare palariuta, o felie mai grosuta de carnat si din nou branzica pe deasupra.
  11. In tigaie, se toarna 100 ml apa, se pune capac deasupra si se lasa la foc mic 10 minute, pana branza incepe sa se topeasca.
  12. Decorati cu patrunjel verde.
  13. Serviti ciupercile umplute, alaturi de legumele preferate. Noua ne plac insotite de rosii.
  14. Ciupercile umplute sun gustoase, servite atat calde, cat si reci.
  15. Am dorit un preparat cu continut de sare redus, carnatul a continut suficienta sare.

                Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.

2

Carnatul va da gustul, sarat, picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat sau sarat preparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie -2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute cu urda si marar la cuptor