Ciuperci umplute la tigaie -2

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 15 Mai 2017 | 5588 vizualizari

 

 Rapid de preparat cu ce gasesti prin frigider .
 Aceste ciuperci pot fi preparate si la gratar. Bune  si ca ,,Reteta   pentru picnic ".

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 100 gr branza moale Brie
  • 100 gr carnat picant chorizo
  • pudra de nucsoara
  • sare-optional
  • ulei masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie -2:

  1. Se pune apa cu sare, la clocotit si se scufunda ciupercile in ea.
  2. Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.
  3. Se scot coditele de la ciuperci . Tocati marunt coditele ciupercilor.
  4. Spalati si tocati patrunjelul verde.
  5. Feliati carnatul chorizo.
  6. Carnatul va da gustul picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat preparatul.
  7. Branza se taie bucatele.
  8. Ciupercile se pudreaza cu nucsoara si se se pun intr-o tigaie teflonata .
  9. In fiecare ciuperca, se distribuie coditele tocate, branza, patrunjel verde si se stropesc cu putin ulei de masline.
  10. Apoi se pune in fiecare palariuta, o felie mai grosuta de carnat si din nou branzica pe deasupra.
  11. In tigaie, se toarna 100 ml apa, se pune capac deasupra si se lasa la foc mic 10 minute, pana branza incepe sa se topeasca.
  12. Decorati cu patrunjel verde.
  13. Serviti ciupercile umplute, alaturi de legumele preferate. Noua ne plac insotite de rosii.
  14. Ciupercile umplute sun gustoase, servite atat calde, cat si reci.
  15. Am dorit un preparat cu continut de sare redus, carnatul a continut suficienta sare.

                Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.

2

Carnatul va da gustul, sarat, picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat sau sarat preparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie -2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din 4 tipuri de ciuperci si vulcani din mamaliga cu lava