Ciuperci umplute la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 12247 vizualizari

 

Cine refuza niste ciupercute cu de toate ?

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr sunca Praga
  • 200 gr cascaval afumat
  • 1 kapia rosu
  • codite de ceapa verde
  • 2 oua
  • 1 lingura faina alba
  • fulgi chili
  • ierburi de provence
  • ulei de masline
  • frunzulite de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se spala si se zvanta,se sareaza, se aseaza in tava cu folie de copt

Sunca , ardeiul si cascavalul se taie patrate/ cubulete .

Ouale se bat cu sare , faina alba ,ceapa verde tocata, fulgii de chili si ierburile aromate .

In fiecare ciuperca se repartizeaza cas, sunca ardei si putina compozitie cu ou .Stropiti cu putin ou .

Se dau la cuptor 10-15 min . pana ciupercile sunt patrunse si casul incepe sa se rumeneasca .

Seviti ciupercile ca aperitiv , cald sau rece .

Se pot servi si cu garnitura de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu cascaval