Clatite la cuptor cu spanac si branza

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 9284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat clatite:
  • 140 gr faina
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • sare
  • 250 ml lapte
  • Umplutura:
  • 200 gr branza telemea
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • sare, piper, boia
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 50 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite la cuptor cu spanac si branza:

Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.
Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc,
acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza telemea rasa si se condimenteaza. Se aseaza umplutura pe mijlocul clatitelor, se ruleaza si se aseaza in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se bat oul si albusul, se adauga smantana si se toarna peste clatite. Deasupra se presara cascaval ras. Se coc 15 minute, pana se rumenesc. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite la cuptor cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta floarea soarelui cu spanac