Ciuperci umplute la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 20826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1 snitel de porc sau pui
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • branza / cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.

Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul, snitelul, mararul si rosia, dar partea  deasupra, nu si partea din mijloc cu seminte. Peste se adauga 1 ou mai mic, 1 lingura de smantana, sare si piper dupa gust.Daca compozitia este prea moale se pune putina faina.

Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.

Le dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

aalliinnaa07 1

25.10.2013, 15:53

multumesc babi pentru sfat:* orice sfat este bine venit

claudiaO 1

17.12.2013, 17:01

bune ciupercutele !

Pushaa 1

07.04.2014, 13:17

foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza