Omleta taraneasca

de ella49 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 9466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • marar
  • ceapa verde
  • branza
  • jumatate de lingurita faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se bat ouale apoi se amesteca cu branza,mararul,ceapa verde si faina.Se prajeste intr-o tigaie de teflon.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza