Ciuperci umplute cu piept de pui

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 5232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci potrivite si cu codite
  • 300-350 g de carne de pui
  • sare, piper,
  • boia
  • un pic de unt
  • 1 ou
  • parmezan
  • ulei
  • hartie cerata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui:

Se curata ciupercile de membrana exterioara, se toaca coditele aferente marunt, se amesteca cu pieptul de pui tocat. Se amesteca si cu ou se adauga sare si piper, am adaugat si un pic de unt. Tava de cuptor se unge cu putin ulei asezandu-se hartie cerata pe care se vor adauga ciupercile umplute, am condimentat si cu un pic de boia ciupercile.


In ultimele 5 minute radem si un pic de parmezan pe fiecare ciuperca in parte, continuandu-se coacerea. Pofta Buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval