Cartofi cu rozmarin la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 9246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi potriviti ca marime
  • 2 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

se curata cartofii de coaja se taie in bucati mari (eu i-am taiat in 4 )  si se fierb in apa cu putina sare  dar nu tb fierti de tot

se  strecoara cartofii si cat sunt inca fierbinti se amesteca su sarea piperul  uleiul  usturoiul si  rozmarinul

se dau la cuptor  pana se rumenesc (cam 15 min)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

02.02.2010, 16:44

Extraordinari si eu ador combinatia, vara am rozmarin la ghiveci si folosesc proaspat, iarna nu prea gasesc sa cumpar asa si cumpar verde si congelez , are o aroma care imi place tare Este intr-adevar mai bun proaspatdar daca nu gasesti e f bun si uscat

nelu71 1

18.03.2010, 22:56

măi dănuţ ... se fierb in apă sărată pt a nu trage asa mult ulei şi pt a trage şi sarea ... de fapt tre să fie fierţi pe jumătate

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute