Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor

de lucy2002 in Mancaruri cu carne, 13 Oct 2019 | 2913 vizualizari

 

M-am inspirat de la Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci brune curatate de pielita
  • 500 gr carne de pui taiata cubulete mici
  • 2 cepe tocate marunt
  • coditele de la ciuperci tocate marunt
  • 1 rosie marisoara tocata cubulete
  • 300 gr cascaval
  • 5 linguri de ulei
  • boia de ardei dulce
  • curcuma
  • sare
  • piper
  • patunjel verde tocat
Portii: 19
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si o lasam pe foc pana se inmoaie. Adaugam carnea de pui si o calim impreuna cu ceapa cateva minute. Peste carne se adauga coditile de ciuperci si calim pana se evapora apa, adaugam condimentele si potrivim de gust, iar la final  adaugam rosiile taiate cubulete si lasam pe foc pana se evapora apa din compozitie. Lasam sa se raceasca compozitia.

Ciupercile curatate, spalate si uscate se pun intr-o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri le umplem generos. Introducen tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pentru 20-25 minute. Dupa ce s-au facut le scoatem din cuptor si punem cate o felie de cascaval pe fiecare ciupercuta si le mai dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste le scoatem si le presaram  cu partunjel verde tocat. ( eu am avut de la congelator)

Le servim calde.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si carne tocata

2

in loc de cascaval putem pune o felie de branza topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.10.2019, 22:03

Arata tare bine ciupercutele tale!

lucy2002 1

14.10.2019, 23:42

Va mulțumesc pentru aprecieri!

dantes 1

15.10.2019, 14:35

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bab gulyas la ceaun