Fasole galbena cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 6505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2praz,
  • 1cartof,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 500 gr piept de pui dezosat,
  • 1borcan de fasole galbena,
  • sare,piper,
  • usturoi,
  • 2 lingurite boia,
  • 50 ml bulion,
  • marar, patrunjel,
  • verdeturi italiene,
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui:

Prazul il tai marunt.

Cureti morcovul si il tai cubulete.

Ardeiul il taiem cubulete.

Carnea o taiem bucati mai mici.

Curatam si cartoful si il taiem cubulete.

Intr-o oala punem legumele si carnea cu putin ulei si lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Condimentam cu sare,piper,verdeturi italiene dupa gust.Completam cu apa,cat sa acopere compozitia.Cand incepe sa fiarba,punem rosiile decojite,taiate marunt si fasolea si lasam sa fiarba 15minute.Punem bulionul si boiaua,mai condimentam daca este cazul si mai lasam pana au fiert bine carnea si fasolea.Spre sfarsit adaugam usturoi tocat dupa gust.

Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar