Ciuperci umplute cu carne de pui

de Silvia74 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 17950 vizualizari

 

E duminica, si ca intotdeauna, duminica nu vreau sa stau prea mult in bucatarie... deja stau prea mult la serviciu... sunt bucatareasa la un supermarket... deci... intelegeti. Am facut ceva usor si delicios... ciuperci umplute cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr-1 kg ciuperci champignon maricele ( cam 12-14 bucati )
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe potrivite
  • o rosie
  • partunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce ( sau iute )
  • curry
  • 150-200 gr cascaval ( de la Delaco, bine-nteles )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui:

Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.

Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.

Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval Delaco ras in prealabil si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.

Am lasat sa se raceasca putin si... hocus-pocus, au disparut ! Noroc ca am avut timp sa fotografiez produsul finit...

Simplu si usor de realizat. Rezultat de neuitat !

TIPS-URI

1

Tava poate fi tapetata si cu hartie de copt

2

Ingredientele din compozitie se pun dupa gustul fiecarei gospodine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu smantana si cascaval