Ciuperci umplute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2015 | 9732 vizualizari

 

Un aperitiv savuros care se poate servi atat cald cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci (cca500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.

Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.

Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete. Cascavalul il dam pe razatoare.

Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.

Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry