Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se curata pestele,se taie in felii de 1-2 cm si se presara cu un pumn de sare.se lasa peste noapte la frigider.intre timp se prepara marinata:se fierbe otetul,apa,o lingura de sare si condimentele(cat sa dea un clocot-doua),apoi se lasa la racit.a doua zi pestele se clateste cu multa apa rece si se lasa sa se scurga foarte,foarte bine.se pune in marinata rece si se da la frigider pt 3-4 zile.
cel mai bun peste este sabita,scrumbia sau macroul.cine doreste poate adauga in marinata rondele de morcov si solzisori de ceapa
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola