Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2015 | 3773 vizualizari

 

orice mancarica iese buna la "cucu magic " :))

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mica alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/ghimbir
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker:

Ceapa se toaca marunt,se pune cu putin ulei de masline la Multicooker,din Meniu se seteaza Fry 2-3 minute.

Ciuperciile se spala bine si se taie fasii,se adauga peste ceapa calita,se mai seteaza inca 2 min la Fry,dupa care se adauga lapte cat sa acopere si din Meniu se seteaza Boil pentru 30 minute(intre timp se verifica sa nu fi scazut laptele de tot),adauganduse si usturoiul tocat marunt.

Se adauga condimentele si smantana.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca rapida cu pui si legume