Ciuperci pleurotis pane

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4192 vizualizari

 

Ce deliciu pe pofta mea . Bineinteles rapid si simplu de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotis
  • 150 gr faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • salata verde , rosii , castraveti .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotis pane:

 

  1. Ciupercile pleurotis se oparesc in apa clocotinda cu sare .
  2. Scurgeti foarte bine ciupercile intr-o sita de material plastic .
  3.  Se da pleurotisul prin faina alba si ou batut .
  4.  Prajiti in ulei incins . Intoarceti pe ambele parti .
  5. Serviti cu legume proaspete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotis pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:08

Ar trebui sa ii fac mamei ca ei ii plac aceste ciuperci

diaconta 1

08.06.2013, 21:27

imi plac ciupercile pane

Sim0na 1

10.06.2013, 11:55

Tare bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane