Ciuperci champignon pane

de katty in Mancaruri de legume, 7 Feb 2020 | 2344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon albe
  • 2 oua
  • 2 -3 linguri de faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon pane:

Curatam ciupercile de pielita, taiem piciorusele si le trecem rapid printr-un jet de apa.

Punem un vas cu apa la foc si cand clocoteste adaugam ciupercile, pe care le fierbem 5 minute, apoi le scurgem bine intr-o sita.

Batem ouale intr-un castron impreuna cu sare, piper, rozmarin, apoi adaugam 1-2 linguri faina, cat sa obtinem un aluat  ca de clatite. Trecem ciupercile pri faina, apoi prin aluatul format si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Stropim cu ulei si dam tava la cuptor pana se rumenesc usor.

TIPS-URI

1

folositi ciuperci proaspete, cu palaria cat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus