Aperitiv pleurotus pane

de dantes in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2017 | 3015 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 100 ml ulei
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pleurotus pane:

Spalam bine ciupercile, le desfacem din buchet si le punem la fiert 10 minute, dupa care le scurgem bine de apa.

Batem bine ouale, adaugam sare si piper dupa gust. Dam prin faina si ou batut ciupercile si le prajim in uleiul incins si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a elimina surplusul de ulei.

Se pot servi ca atare sau cu diferite garnituri si sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane