Ciuperci pane

de Bunica in Mancaruri de legume, 24 Sep 2016 | 4495 vizualizari

 

A descoperit ciupercile paneeeeee! O bunatate de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci champignion
  • 5 oua
  • faina cat sa fie compozitia ca o smantana subtire
  • o lingurita turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele.

Se sterg cu servetele absorbante.

Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita.

Adauga faina, sare, piper si turmeric.

Amesteca bine pentru a incorpora toate ingredientele.

Pune uleiul intr-o tigaie nonaderenta si lasa-l la incins.

Da rondelele de ciuperci prin compozitia de ou si prajeste-le pana se rumenesc pe fiecare parte.

Scoate ciupercile pe servetele absorbante.

 Sunt foarte bune atat reci cat si calde.

Se servesc alaturi de garnitura dorita.

 

 

Sunt foarte bune si la pachetel.

Sa va fie de folos! 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Pune servetele absorbante dupa fiecare rand de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si dovlecei pane