Ciuperci pane

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2014 | 4820 vizualizari

 

Am gasit ieri in piata niste ciuperci champignon mari si frumoase carora nu am putut rezista asa ca am cumparat si eu si prima reteta care mi-a venit in minte a fost sa le fac pane,pentru ca nu am facut niciodata dar imi imaginam cat pot fi de bune,mai ales ca mie imi plac tare mult ciupercile :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
    1 kg ciuperci champignon
    sare
    2 oua
    chilly,
    sos de stridii
    chimen macinat
    4 linguri iaurt
    2 linguri faina
    ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Inainte cu o zi de a le face am curatat ciupercile si le-am spalat bine,apoi le-am sarat pentru a prinde gust pana a 2-a zi.

Am facut un aluat din 2 oua,4 linguri de iaurt,chilly,sos de stridii si chimen macinat,am incins bine uleiul si pe rand am trecut fiecare palarioara prin aluat,apoi le-am parajit pana cand s-au rumenit frumos.

Coditele le-am pastrat separat si probabil voi face un sos din ele pentru paste sau poate pentru o friptura,dar voi reveni cu reteta cand va fi cazul.

Ciupercile pane se pot servi calde,dar si reci,ca si garnitura sau aperitiv,in functie de preferintele voastre.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]