Supa de legume cu soia

de ravanna in Mancaruri de post, 4 Dec 2016 | 5267 vizualizari

 

O supa foarte hranitoare cu un gust YUM!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 30 ml ulei
  • 1 buchetel de brocoli
  • 1 lingura vegeta
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita leustean
  • 100 ml pasta de rosii sau ardei
  • 100 g de soia cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu soia:

Ceapa se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga morcovut si patrunjelul taiat rondele si se lasa la calit aproximativ 7-10 minute, dupa care adaugam apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam un pumn mare de soia cubulete. Lasam la fiert pana legumele sunt gata si soia este moale. Pe urma, adaugam brocoli si lasam 10 minute la fiert. La final, adaugam sos de rosii/ardei, 1 lingura vegeta, piper, boia, oregano, patrunjel uscat, leustean.

TIPS-URI

1

se poate adauga o lingurita de pudra de ardei iute.

2

se poate servi cu crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)