Ciuperci la tigaie

de Alinutza80 in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 3745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci asortate
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri sos wok sweet-sour
  • 2 linguri sos wok chili-garlic
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie:

Ciupercile se curata si se spala bine.

Se pune la fiert o oala cu apa cu sare si cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile la oparit pentru 2-3 minute.

Intre timp se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se pune usturoiul putin la calit. Dupa ce se caleste, scoatem cu o paleta ciupercile oparite si le punem si pe ele la calit 3-4 minute, apoi adaugam sosurile wok si sosul de soia si mai lasam putin sa se inabuse. Pentru ca noua ne place cu mai mult sos am mai pus si un polonic de zeama de la ciuperci. Se mai adauga sare dupa gust.

Am servit calde cu ceafa de porc facuta la tigaie si baghete de paine la cuptor.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu legume la tigaie si piure de post