Legume la pergament sub capac de branzeturi

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 8 Apr 2016 | 3649 vizualizari

 

Va plac legumele? Dar branzeturile? Cascavalul, parmezanul? Daca da atunci aceasta reteta este pentru voi! Usoara si delicioasa! Preparat lacto-vegetarian....

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof maricel( sau 2 mai micuti)
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel micut
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/4 telina
  • 50 gr unt
  • doua felii de Gouda
  • sare de mare
  • 30 gr parmezan razuit
  • marar( sau patrunjel sau de ce nu amandoua)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la pergament sub capac de branzeturi:

Legumele se dau pe razatoare, se  amesteca cu sare, daca doriti si putin piper, se asaza intr-o gramajoara si se strang in foaia pergament( cea de copt).

Se coc 25 de minute, sau pana se inmoaie, se desface hartia, se pune untul si se mai lasa inca 5 minute la cuptor, apoi se pune parmezanul si cascavalul felii si se coace pana se rumeneste frumos preparatul. Eu am adaugat la final marar si le-am mancat cu paine prajita....tare gustoase!

TIPS-URI

1

Daca va plac si alte legume adaugati-le dupa inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la pergament sub capac de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios