Ciuperci la punga

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 14519 vizualizari

 

Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le cumparasem....si cum am luat si punga de copt la metru,am zis sa le fac la punga....

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion cca 300 g
  • 2 feliute ceafa afumata
  • 2 feliute rulada porc
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la punga:

Pentru ca am fixuri, desi se zice ca nu se curata ciupercile, eu le-am curatat de pielita. Piciorusele le-am taiat marunt impreuna cu ceafa, rulada si ceapa. Toate astea le-am calit un pic, cat sa se inmoaie, apoi le-am transferat intr-un castron si le-am amestecat cu ou, cascaval si marar tocat, potrivind de sare si piper. Am umplut palariutele ciupercilor si le-am bagat in punga de copt. Am intepat punga din loc in loc, am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 60 minute.

Delicioase, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]