Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se spala ciupercile fara a li se indeparta pielita. Ceapa si coditele ciupercilor se toaca marunt, calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam coditele si condimentam. Asezam palariile cu fata in sus intr-o tava unsa cu putin ulei, le stropim cu putin ulei si se presara piper si sare. Dupa vreo 5 min le intoarcem si le mai lasam 5 min. Zeama scursa se adauga la umplutura impreuna cu patrunjel si 1 lgt pasta de rosii. Potrivim de sare si gustam. Umplem ciupercile si le mai dam putin la cuptor.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola