Ciuperci in sos cremos cu mustar

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 9305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 lingurite mustar ( dupa plac)
  • 50 ml smatana
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos cremos cu mustar:

Ciupercile le curatam,le spalam si le feliem.

Le calim in putin ulei.Punem sare (astfel ele is vor lasa apa mai repede) .

Usturoiul il curatam si il calim impreuna cu ciupercile.

Cand au lasat intreaga apa adaugam vinul putin cate putin si amestecam incet cu o lingura de lemn.

Separat amestecam smantana cu mustarul si adaugam la ciuperci.Punem sare si piper dupa gust.

Mai lasam la foc mic 2-3 minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos cremos cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

29.01.2014, 14:06

laura_n 1

29.01.2014, 15:11

bunaciune

- Andreea - 1

29.01.2014, 16:09

Laura...eu sau reteta ? )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta zbuciumata la tigaie