Ne trebuia o garnitură pentru un peşte prăjit.....Cum eu nu ma prea pricep la reţetele pe baza de peşte..adică cum se găteşte cu ce se garniseşte....şi pentru ca-mi rămăseseră nişte ciuperci în frigider..m-am gândit eu să le pun alăturea....Nu ştiu cât de inspirată a fost alegerea mea, dar ...soţului meu i-a plăcut (acum, na, ce să facă şi el săracul...doar n-are de ales :P)
Ciupercile au fost spălate şi curăţate. Unele dintre ele , care au fost mai mari..au ramas fara codite :))
Din ou, lapte, făină, delikat şi trei linguri de uleiam făcut un aluat ca la clătite, de consistenţă ceva mai groasă.
Am luat apoi fiecare ciupercă, am trecut-o bine prin compoziţia aceea groasă şi spumoasă şi am aruncat-o într-o tigaie cu ulei bine încins. Am prăjit pe ambele părţi şi apoi le-am devorat.....
Se consumă fierbinţi, dar mie mi-au plăcut foarte tare reci. Noi le-am folosit ca garnitură lângă un macrou prăjit.