Ciuperci gratinate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2013 | 4864 vizualizari

 

Un delicios aperitiv,simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciuperci
  • 500 g cartofi
  • 3-4catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval
  • 2 fire ceapa verde
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate:

Punem cartofii la fiert in apa cu sare;

ciupercile feliate,le calim impreuna cu usturoiul tocat marunt iar la sfarsit condimentam cu sare si piper.

In tava unsa cu ulei punem jumatate din cantitatea de cartofi taiati cubulete apoi jumatate din cantitatea de ciuperci,urmeaza restul de cartofi si restul de ciuperci;

rasturnam deasupra smantana amestecata cu lapte apoi cascavalul ras;

lasam la cuptor pana se rumeneste iar cand scoatem tava,punem deasupra ceapa verde taiata marunt.

Se serveste calda!

TIPS-URI

1

aceste ciuperci se pot folosi si alaturi de o friptura drept garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu verdeturi