Ciuperci cu maioneză de post

de Simo in Mancaruri de post, 15 Apr 2009 | 22520 vizualizari

 

Inca o reteta de post de la Simo, ciuerci cu maioneză de post.

 

INGREDIENTE

o cutie de ciuperci, 2 linguri de faina, 1/2 cana apa, mustar, zeama de lamaie, ulei, usturoi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneză de post:

Se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna  faina si apa rece si se amesteca la fel ca la  o budinca.Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine- cam 1 minut- se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustarul si zeama de lamaie, apoi se pune ulei ca la orice maioneza.

Se zdrobesc 2-3 catei de usturoi si se amesteca cu ciupercile si maioneza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneză de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole "batuta"