Ciuperci champignon "trase" la tigaie

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 1 Mai 2013 | 21424 vizualizari

 

Cred ca ati inteles deja ca as manca ciuperci in fiecare zi :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci champignon micute;
  • sare;
  • piper;
  • putin ulei de masline/unt (cat o nuca) - daca nu tinem post
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon "trase" la tigaie:

Spalam ciupercile, le curatam de coaja si le taiem felii (cu tot cu piciorus, ca sa se vada frumos). 

Intr-o tigaie punem unt (daca nu tinem post) sau ulei de masline. Lasam sa se incinga si adaugam ciupercile taiate. Presaram sare ca sa iasa apa din ele, le acoperim cu un capac si amestecam in ele din 5 in 5 minute pana se evapora apa (sucul lasat). 

Intre timp facem o mamaliguta si un mujdei de usturoi.

Scoatem ciupercutele pe farfurile, le asezonam, piperam si papam.

TIPS-URI

1

Putem adauga peste ciuperci si putin marar;

2

Daca nu tinem post, putem rade putin cascaval ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon "trase" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (43)

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:34

Si cu mamaliga

Patricia Iordache 1

03.05.2013, 16:51

Neaparat!

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:21

bune,nu refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brasovene de post