Dovlecel pane de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Apr 2011 | 30315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 200 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina alba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane de post:

Dovlecelul il spalam si il curatam de coaja.

il taiem felii rotunde apoi il sarez putin.

intr-un bol punem apa minerala,putina sare,piper si marar.

apoi adaugam faina,putina cate putina,in ploaie,pana obtinem un aluat mai gros ca la clatite.

punem pe o farfurie putina faina alba.

intr-o tigaie punem  niste ulei la incis.

dam feliile de dovlecel prin faina alba,apoi prin amestecul ca de clatite.

le punem la prajit.

le invartim pe ambele parti.

cand sunt gata le scoatem pe o farfurie,in care asezam niste servete de bucatarie,pentru a  suge surplusul de ulei.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu legume si ciuperci