Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3585 vizualizari

 

Cand nu gatesc cu champignons,aleg ciupercile brune,aromate si delicioase.Va invit la ciupercutze brune la cuptor:)

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune mijlocii si mari
  • 100-150 gr. Gouda
  • unt amestecat cu ierburi aromate de Provence
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate:

Ciupercile brune se curata bine,se indeparteaza coditele.

Branza Gouda se imparte in 8 patratele.

Se pune in fiecare ciuperca bruna,cate o bucatica Gouda,apoi cate o bucatica de unt cu ierburi aromate de Provence.

Se adauga sare si piper.

Apoi se aseaza frumos intr-o forma termorezistenta si se da la cuptor,la 175°,pana se topeste branza Gouda.

Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ierburile aromate de Provence le da o nota personala deosebita.

2

Piperul mixt este mai bun.

3

Calde sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta vegetariana