Ciulama de pui cu ciuperci

de simona72 in Pui, 18 Mar 2013 | 12143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 500 gr ciuperci(eu am avut o caserola de ciuperci in amestec:champinion, brune,pleurotus)
  • un praz nu prea mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • 3-4 linguri vin alb
  • o ceasca de smantina
  • 2 cani apa
  • 2 lingurite pline amidon sau faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Carnea o spalam o uscam cu un servet, o taiem cuburi si o calim in ulei. Cind este usor rumenita pe toate partile adaugam prazul, usturoiul si ardeiul iute tocate fin. Lasam pe foc sa se inmoaie si legumele,adaugam vinul alb, mai lasam 2-3 minute si adaugam ciupercile taiate feliute, 2 cani apa si lasam la foc pina sunt fierte toate. Smantina o desfacem in putina apa rece, adaugam amidonul de porumb sau faina, eu l-am folosit pe primul, amestecam bine pina se dizolva acesta si punem peste ciulama.

Lasam pe foc aproximativ 5 minute pina se ingroasa, adaugam sare si piper dupa gust, iar la final patrunjel si marar proaspat tocat marunt. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]