Ciulama de ciuperci

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2015 | 3502 vizualizari

 

O mancare simpla si tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 400g ciuperci
  • 2-3 linguri tochitura de porc cu carnaciori (optional)
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa (eu am pus verde, fara coada)
  • sare
  • piper
  • 150ml lapte
  • 1 si 1/2 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Intr-o tigaie punem tochitura si ceapa taiata marunt, dupa ce s-au calit putin adaugam ciupercile curatate si taiate felii, amestecam putin si lasam pana scade apa lasata de ciuperci.

Mai adaugam apa pana acoperim totul, potrivim de sare si piper si lasam la foc mediu pana scade toata apa. Intre timp punem si usturoiul zdrobit, iar la sfarsit punem laptele amestecam cu faina (fara sa formam cocoloase) si mai lasam pe foc inca vreo 10 minute.

Servim cu mamaliguta!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti pune carne de pui (piept, pulpe) sau puteti sa o preparati fara carne!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc