Ciulama de ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 3864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml lapte
  • partunjel si marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam si tocam ardeiul si ceapa,apoi le calim in ulei.

Curatam si feliem ciupercile. Le adaugam peste ceapa si ardeiul calite. Saram, piperam si lasam sa scada apa lasata de ciuperci. Acest lucru se va intampla la foc mic,cu vasul acoperit.

Amestecam cele doua linguri de faina cu laptele rece avand grija sa nu ramana cocoloase si adaugam acest amestec peste ciuperci. Sosul se va forma rapid, amestecam in continuu.sa nu se prinda mancarea.

In functie de preferita mai adaugam putina apa (daca ne place sosul mai lichid). ai lasam la foc cca 10 minute sa fiarba sosul, tingem focul si la final adaugam verdeata spalata si tocata marunt.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

10.07.2013, 21:39

Tare buna si eu fac deseori si cu pui

iry-gabriela 1

10.07.2013, 22:10

mmmm,ce bunatate ai facut ..chear demult nu am mai amncat

- Andreea - 1

11.07.2013, 07:57

Foarte buna.Si mie imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati