Cipsuri de casa

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 12 Dec 2014 | 5174 vizualizari

 

poftiti la rontaialaaa

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ulei
  • sare, piper alb, boia dulce dupa gust
  • busuioc uscat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de casa:

Curatam cartofii de coaja si ii feliem cat se poate de subtire.

Eu am o razatoare prin care pot obtine feliute de 1mm.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava pe hartie de copt feliile subtiri de cartofi, apoi le ungem cu ulei (folosim pentru aceasta operatie o pensula din silicon).

Presaram sare, piper si boia peste, daca doriti puteti presara si busuioc uscat.

Dam tava la cuptor (coacere cu ventilatie).

Dupa 5-7 minute scoatem tava din cuptor, intoarcem cipsurile pe cealalta parte si mai dam tava la cuptor pentru alte 3-4 minute.

Noi am servit aceste cipsuri cu sos de iaurt cu marar (iaurt natur+sare+piper+marar verde).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

12.12.2014, 13:18

vreau si eu

Bunica 1

12.12.2014, 14:25

Bune ronțănele!

Rocsi 1

12.12.2014, 21:59

Vin la rontait

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cipsuri facute in casa