Ciorbita de conopida cu maruntaie

de mimmi in Supe/Ciorbe, 10 Aug 2010 | 4318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 1 conopida
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ou
  • ulei
  • apa
  • 2-3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu maruntaie:

Se spala carnea si o punem intr-o oala cu morcovul si putin ulei,

o lasam pana isi schimba culoarea.

Adaugam telina,ceapa si apa si lasam sa fiarba,condimentam.

Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.

Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu maruntaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.08.2010, 01:05

super combinatei imi place cred ca la fel de bine se poate cu orice carne nu?super 5 furcu

mimmi 1

13.08.2010, 09:22

Nadina bine inteles ca se poate face cu orice carne! Multumesc!

Julie 1

16.08.2010, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu afumatura