Ciorbita de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 8 Noi 2013 | 3537 vizualizari

 

O ciorbita care te cam tine pe langa aragaz, insa merita toata asteptarea, pe langa faptul ca este mult mai sanatoasa, este si mult mai gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de cocos + pulpe
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • telina
  • pestarnac
  • radacina de patrunjel
  • tocana de legume/bulion
  • sare
  • fidea
  • 1 ou
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de cocos:

Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa rece cu putina sare.
Spumam de cate ori este nevoie.
Lasam sa fiarba cam 2 ore ( depinde cat de batran e cocosul).
Dupa care adaugam legumele taiate dupa preferinte si lasam sa fiarba impreuna.
Dupa ce au fiert si legumele, punem bulionul, fideaua, sare dupa gust.
La sfarsit batem un ou ca pentru omleta si il turnam in fir subtire in ciorba, iar cu ajutorul unei fruculite il facem franjuri.
Asezonam cu leustean.
Servim alaturi de un ardei iute.
Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu sunculita taraneasca