Ciorbita cu oase de porc

de Bucataras Monica in Ciorbe, 14 Feb 2016 | 3244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pahar orez
  • 2 cepe
  • 2 ardei gras
  • 1 telina
  • sare
  • 1l bors acru "de tara"
  • ardei iute
  • 1 legatura leustean
  • carne/oase de porc
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura delicat(legume)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu oase de porc:

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul,delicatul,sarea,ardeiul iute si leusteanul tocate marunt . Mai lasam putin la fiert si ciorbica poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.02.2016, 20:55

Gustoasa!

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:50

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi