Ciorbita cu cozi afumate de porc

de Constelatialeu in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 6801 vizualizari

 

Monseura e servita,adica eu,ca asa aveam o pofta de o ciorbita din asta,eu ii zic ''ciorba alba''.Am profitata ca azi a fost racoare si a tot plouat si am executat-o....Au fost cam ''sexi'' cozile,daca puteau sa le ''epileze'' de tot de carne,cred ca o faceau....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi de porc afumate
  • 1 ceapa uscata
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri delikat 10 legume
  • otet ( fiecare pune cat vrea)
  • 2 oua
  • smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu cozi afumate de porc:

Se taie cozile de porc se spala cu apa fierbinte ,se pun in oala cu 3-4 l apa si se pun la fiert,cand sunt aproape fierte se dauga ceapa,delikatul si orezul si se mai lasa cca 15 min sa fiarba.Se trage oala de pe foc,separat se bat ouale cu otetul si apoi cu polonicul se ia din zeama si se toarna peste oua batand bine sa nu se taie,punem vreo 2-3 polonice de zeama,apoi turnam totul in oala mare.Se poate bate si cu smantana,dar mie nu-mi place.Asa ca cine vrea pune smantana.

PS.Azi am avut o nu stiu ce stare,asa ca n-am facut decat poza finala....

TIPS-URI

1

nu mai necesita sare,pentru ca sunt oasele sarate si are si delikatul sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu cozi afumate de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 21:12

Rocsi 1

26.06.2013, 21:43

Mancam in copilarie. Stiu ca e tare buna

Lau 1

26.06.2013, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc