Ciorba de porc

de Rahela Velicu in Ciorbe, 5 Mar 2018 | 5481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 ou
  • leustean
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Taiem ceapa julienne si morcovul rondele sau cuburi. Le punem la fiert, iar dupa 10 minute, adaugam carnea taiata cuburi potrivite. Lasam 20-25 de minute la fiert, dupa care adaugam cartofii taiati in 4. Mai lasam 10 minute la fiert si adaugam sucul de rosii.

Lasam ciorba sa fiarba pana cand sunt fierte legumele si carnea.

Batem un ou si il adaugam in ciorba inainte cu 1 minut sa-i stingem focul.

Presaram leustean tocat si daca este nevoie, mai adaugam sare dupa gust.

TIPS-URI

1

Eu tai carnea cuburi mai mici pentru a fierbe cat mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de văcuţă